ceylin

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

1 Kasım 2010 Pazartesi

Kış geldi...

Bu aralar çok boşladım burayı farkındayım. Ama malesef zamansızlıktan fena halde muzdaribim. Hiçbirşeye yetişememek hissi yokluyor ara ara. Kısa kısa bizden bahsedeyim bari deyip başladım yazmaya.
Kış geldi malum. Peki bizim bunu anlamamızı sağlayan en belirgin işaret ne onu biliyor musunuz? Ceylin'in hastalanma sıklığı. Evet malesef nerdeyse bir haftadır devam eden öksürüğümüzün nedenini inşallah yarın sonuçlarını alacağımız testler söyleyecek. Doktorumuz tekrarlayan krupumuza ve ilk sonuçlarını aldığımız kan testlerine bakarak allerjik olabileceğini söyledi. Kanda araştırılan 23 çeşit allerji testinin sonuçları da yarın belli olacak.
Bu arada Ceylin dün gece bana ilk defa rüyalarından bahsetti. Genellikle rüyasında hep zürafa ve ekmek gördüğünü söyleyip dururdu. Bu defa rüyasında beni, anneannesini, dilşencileri ve çöpçüleri gördüğünü söyledi. Dilencilerin bizden Ceylini istediklerini birde. Bunu duymak tüylerimi diken diken etti. Oysa ki hiçbir zaman dilenciyle yada çöpçüyle korkutulmamıştır. Daha doğrusu birşeylerle korkutmama konusunda hep çok dikkat etmişizdir. Bu aralar birilerinin onu bizden isteme mevzusuna kafası takılmış durumda ve sanırım rüyalarında da bilinç altındaki bu endişe su yüzüne çıkıyor. Neden insanlar çocuklara böyle anlayamayacağı şakalar yaparlar ki.

1 yorum:

  1. Komşumuzun 3 yaşındaki kızınıda köpekle korkuttukları için çocuk geceleri havlama sesi duyunca bütün apartmanı inletecek şiddette ağlardı:( Minicik yavrulara yersiz korkular aşılayanlara çok kızıyorum. İnşallah ceylinde kısa sürede unutur bu korkusunu :(

    YanıtlaSil