ceylin

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

1 Eylül 2010 Çarşamba

Anaokuluna Başladık...

Tam tamına bugün itibariyle anaokulumuza başlangıç yapmış bulunmaktayız. Vatan millete hayırlı uğurlu olsun. İlk gün için oldukça iyi geçtiğini söyleyebilirim (umarım erken konuşmuyorumdur!)
Sabah servise binerken bir parça mızmızlandık o da hostes ablanın Ceylin'i kucağımdan alıp koltuğuna kendisi oturtmak istemesinden kaynaklandı ama sonra tatlıya bağladık. Kapıda bizi Kübra ablamız karşıladı. Çok sevimli çok şeker bir kız, benim bile kanım ısındı. Okula girince Ceylin benim biraz daha yanında kalmamı istedi. O ortama biraz alışınca bana izin verdiler bende biraz uzaktan onları izledim. Ceylin yapısı gereği öyle hemen saldırmaz herşeye. Önceleri temkinli davranır. Etrafı yoklar, diğer insanları gözlemler. Bugün de öyleydi. Annem nerde diye aranmadı hiç, hatta Kübra ablasının onu tuvalete götürmesine ve üstünü değiştirmesine bile izin verdi. Diğer çocuklarla pek iletişim kurmadı, sonradan açılacağını düşünüyorum. Anaokulunda 1-1,5 saat kadar vakit geçirdikten sonra bizi eve yolladılar. Amaç çocuğun en çok eğlendiği, sıkılmaya fırsat bulamadı bir anda onu uğurlamak ve ertesi gün daha istekli gelmesi için teşvik etmek. Yarın da yemek saatine kadar kalacak Ceylin. Bakalım evde bana ve anneanneye yaptığı nazları burada da sürdürecek mi? Umarım bundan sonraki okul günlerimizde böyle huzurlu geçer de kuzum da mutlu olur ben de...

5 yorum:

  1. Biz de bugün okullu olduk. Bakalım nası olacak. Umarım az acılı olur:)
    Sevgiler
    Eylem

    YanıtlaSil
  2. inşallah çabuk uyum sağlarlar ve onlar için en iyisi budur.Size de hayırlı olsun.

    YanıtlaSil
  3. Bernacım hayırlı olsun inşallah alışma sürecini çabuk geçirirsiniz.

    YanıtlaSil
  4. hayirli ugurlu olsun canim benim.. sorunsuz baslasin ve devam etsin.. artik anaokulu hikayelerinizi de yazarsin buraya :)

    Burcu & Can & Göbüşteki :)

    YanıtlaSil
  5. hayırlı olsun canım, aynı dönemlerde aynı heyecanları yaşıyoruz:)okul hayatı hep güzel geçsin dilerim Ceylin'in...

    YanıtlaSil