ceylin

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

4 Mart 2011 Cuma

Bunlarla Eğleniyoruz...

 Sevimli kurbağalarımızı nasıl buldunuz. Biz kendilerini Ceylin'in odasının kapısına asmayı tercih ettik. Ceylin'in en çok hoşuna giden kurbağasının gözlerini yapıştırmaktı.


Bu sevimli baykuşlar ise Ceylin'in durup durup "anne ne sevimliler dimi" demesine sebep oluyorlar. Ceylin onları salonumuzda sergilemeyi uygun gördü. 


Bu da bizim gemiciğimiz. Ceylin yapımından çok yaptırımına ilgi duyduğundan pek elini sürmese de beni çalıştırmak konusunda oldukça başarılıydı. Yönetici ruhludur zaten oldum olası :)


Bunlar da Canım arkadaşım Iraz'ın  hazırlamış olduğu "Irazca bişeyler" den sadece birkaçı.Aile içi iletişim semineri-2 için gittiğimizde bizi rengarenk cıvıl cıvıl oyuncaklar ve aktivite materyalleri karşıladı. Benim yerimde Ceylin olsaydı ancak benim kadar heyecanlanabilirdi bu harika şeyler karşısında. Yukarıdaki hayvan figürleri ahşaptan ve çocukların gönlünce boyaması için mükemmeller. Ahşap rakamlar ise hem dokunarak hissederek kavrayabilmeleri için. Biz ilk olarak fotokopi makinesi yardımı ile çoktılarını alıp eşleştirme oyunu olarak değerlendirdik. Ama daha çook işimize yarayacaklar.


Bu ilginç yağdanlık da bugün bir ev gereçleri mağazasının indirim reyonunda bana göz kırpınca aklıma müthiş bir fikir verdi. Damlalıkla sıvı aktarma aktivitesi için şimdiye kadar bulabildiğim damlalık çok çok küçüktü ve Ceylin onunla uzun süre çalışmak istemiyor çabuk sıkılıyordu. Bu yağdanlığın şişesi de damlalığı da hem camdan hemde kullanımı çok kolay. Kullanırken içine çektiği sıvıyı rahatlıkla görebiliyorsunuz. Kızımın bayağı hoşuna gitti ve epeyce ilgilendi. Bizden söylemesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder